J17 startet på lørdag, og de vant alle tre kampene sine med 10-1 i målforskjell. Den store kampen var 2-1-seieren mot et meget godt Kolbotn-lag. Råde og Heming ble begge slått 4-0.

På søndag var det sluttspill, og med gruppeseieren gikk vi direkte til semifinalen. Og hvem møtte vi der. Jo, nettopp Kolbotn igjen. Og for en semifinale det ble.

Kampen balanserte på en knivsegg hele veien, og lagene byttet på å ta ledelsen. Alt ble avgjort i en straffekonkurranse. Vår gode keeper Mina Digerud reddet den første straffen, og da Mia Kjensteberg gikk frem som vår tredje straffeskytter kunne vi avgjøre.

Og som dere forstår så gjorde hun det. Hun banka ballen i stanga og inn og vi var klare til finale mot Nittedal.

Seier i finalen

Det ble en meget jevn og tett finale. Vi var hele veien det beste laget, men sleit med å få ballen i mål. I 2. omgang så kom vinner scoringen. Etter fint spill styrte Mia Kjensteberg ballen i mål.

Da dommerne blåste av stod jubelen i taket i Fjellhammerhallen. En finaleseier smaker godt.

Samme dag begynte J19 med å overkjøre Ull/Kisa. Vi rota det litt til halvveis, men vant enkelt 6-4. Så var det nok et sterkt Kolbotn-lag, med spillere som har spilt 2. divisjon. Vi var klart bedre enn de men rota det til og tapte 2-3. Mot Oppsal måtte vi vinne for å gå til finale, og like før slutt banket vi inn vinnermålet og vant 3-2.

Ufortjent tap

I finalen møtte vi Kolbotn igjen, og vi styrte kampen totalt i 1. omgang uten få ballen i mål. 2. omgangen ble mer rot, og Kolbotn kontret inn vinnermålet midtveis i omgangen. De endte altså med sølv i J19.

-Totalt sett er vi veldig godt fornøyde, selv om finaletapet for J19 var litt bittert. Spillerne har imponert meg både i vinteroppkjøringa og i helgen. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier trener Espen Bråthen.

Kvinnelaget skal spille treningskamp på lørdag mot Nittedal. Kampen spilles kl. 13:00 på Sandbekken.

Lørenskog 7er-lag gjorde også sine saker meget bra i kvinneklassen. De gikk helt til semifinalen der det ble stopp mot Kolbotn etter en jevn kamp. Dermed tok damene en fin bronse.