Etter en lang, men fin, oppkjøring var vi klare mot rutinerte Fet på Fedrelandet. Oppvarmingen var av det bedre slaget, men likevel skulle vi komme litt skeivt ut da dommeren blåste. Det har skjedd litt for ofte i vinter og vår.

Ada Martinsen headet inn 1-0 til hjemmelaget etter at vi mistet ballen på vei fram. Midtveis i omgangen kåler vi til igjen, og Fet scoret etter en corner. 2-0.

  • I den perioden dominerte vi stort, og utover i 1. omgangen skapte vi masse målsjanser uten å få den ballen i mål. Vi var alene med keeper flere ganger, og nestsiste-pasningen var litt for dårlig litt for ofte, sa trener Espen Bråthen.

I pausa tok jentene en god prat, og alle var enige – dette kom vi til å snu fordi vi var mye bedre enn hjemmelaget.

To raske mål av Sophie Monsrud og Regine Fjell Søberg sendte oss opp i 2-2, og vi fortsatte å kjøre over Fet – egentlig. 3-2 satte Nora Fallang inn og Sophie Monsrud banket inn sitt andre og vårt fjerde mål.

-Vi burde ha scoret flere mål, men alt i alt så er vi godt fornøyde med tre poeng og veldig god fotball i 70 minutter, sa Bråthen.

Kvinnelaget tapte begge kampene mot Fet i høst, så fremgangen er god.

Nå venter Ull/Kisa 2 i neste seriekamp. De slo Skjetten hele 8-4 i sin første kamp.

Kampen spilles søndag 16. april på Rolvsrud kl. 13:15. Klokken 12:00 spiller J13 mot Skedsmo, så her kan du få se to av våre lag på jente- og kvinnesiden som presterer godt om dagen. J13 vant Romeriksmesterskapet for kort tid siden, men de tapte 1-3 mot Fet i første seriekamp.