Fet er favoritter mot oss etter at vi tapte begge kampene i høst, men vi skal gi de god kamp etter en fin vinter og vår. Fet har et rutinert lag med stort sett bare seniorspillere, og har sterke spillere i flere ledd. De har også nå i påsken hentet inn Josefine Tyrihjell og Tora Kolstad fra Aurskog-Høland.

Det ser dessverre ut som at Aurskog-Høland ikke klarer å stille lag denne sesongen, og vi er nede i ni lag i 4. divisjon kvinner.

For vår egen del har vi fått tilbake Aurora Netteberg fra Vålerenga, og mot Fet er også nyervervelsene Mihret Petrosog Regine Fjell Søberg med. De gir oss viktig erfaring og rutine i et pur ungt lag som snitter i underkant av 17 årmandag. Vi har også to andre gode og rutinerte på vei inn, men de skal ikke spille mot Fet.

-Vi gleder oss til serieåpningen. Vi har blitt en stor og fin gjeng på kvinnelag og J17, og har hatt perioder med gode økter. Vi er klare til å prøve oss mot et rutinert og «tungt» lag. Forberedelsene er klare, så får vi se hvor langt det rekker, sier trener Espen Bråthen.

Tap og seire i treningskampene

Kvinnelaget har hatt flere gode treningskamper med seire mot FUVO og Korsvoll, og tapt tøffe og gode kamper mot Årvoll, Oppsal og Ull/Kisa – og uavgjort mot Lillestrøm. VI skulle også ha spilt mot Fet, men de klarte ikke å stille lag. Vi finner heller ikke noen andre treningskamp-resultater til motstanderen vår – foruten et 0-7-tap mot Fet J17.

-Seriefavoritt er Fjellhamar, men hadde vært gøy å utfordre de i de to kampene vi møter de. Eller Lillestrøm 2 kommer til å vinne serien fordi de har 100 spillere der nå, men de kan ikke rykke opp. Vi håper på å komme blant gjengen bak der med FUVO, Fet og Borgen. Jeg tror Skjetten kommer til å overraske, avslutter Bråthen.

Kampstart er 16:30 på Fedrelandet. Klokken 15:00 spilles Fet – Lørenskog i J13 – altså kampen før på Fedrelandet. Møt opp og støtt jentene og kvinnene.

Viktig informasjon:

Årets første seriekamp hjemme på Rolvsrud spilles på søndag mot Ull/Kisa 2 kl. 13:15. Klokken 12:00 er det Lørenskog – Skedsmo i J13, og vi kommer til å lage en fotballfest allerede i april.