Sportytude ved SNØ åpnet høsten 2022 og er et av Norges fremste treningssentre. Som medlem kan du ta i bruk 2300 kvm med unike treningsmuligheter og fasiliteter.
 
Her er det 720 kvm store styrkesal med utstyr levert fra det anerkjente merket Technogym. Her finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening. Personlig trening på individuell basis eller i mindre grupper.
 
Videre tilbyr Sportytude en helt ny sal med fitness boksing med hjelp av aquabags. Rått og unikt. I tillegg har de en helt ny avdeling med 4 squashbaner og en flerbrukshall med varierende innhold. Gratis parkering i 3 timer.
Mer info finner du på Sportytude sine hjemmesider: https://www.sportytude.no/sno/

ADRESSE
Lurhtoppen 2
1470 Lørenskog

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Mandag – fredag: 05:00 – 23:00
Lørdag og søndag: 07:00 – 22:00

For tilgang mellom kl. 05:00 – 06:30 og 22:00 – 23:00 i hverdagene, må man ha medlemskort eller QR-kode. Det samme gjelder for tilgang mellom kl. 07:00 – 09:00 og 17:00 – 22:00 i helgene.

Med ditt medlemskort eller via app, kommer du deg enkelt inn på senteret også når resepsjonen ikke er betjent. Via en medlemskiosk kan du registrere deg, kjøpe drop-in, få utstedt medlemskort samt administrere ditt medlemskap. På denne måten er det fullt mulig å bli medlem, selv når senteret ikke er bemannet. Du kan ALLTID starte å trene i våre åpningstider som medlem eller ikke-medlem.

Trening på treningsstudioet

Her kan Sportytude tilby medlemmer, foresatte og ansatte fra og med 16 år følgende medlemskap.

 • Ordinært medlemskap uten bindingstid til 450,- kroner, uten innmeldingsgebyr (199,-) inkludert gruppetimer. Ordinærpris er 599,- kroner. Kampanjekode: SportyLIF

 • Ordinært medlemskap inkludert Squash uten bindingstid til 550,-kroner, uten innmeldingsgebyr (199,-) inkludert gruppetimer. Ordinærpris er 699,- kroner. Kampanjekode: SportyLIFsq

Slik oppretter LIF medlemmer (16+) sitt medlemskap på Sportytude. Medlemskapet er gyldig far året du fyller 16 år.

 1. Gå inn på Sportytude.no eller last ned appen «Min trening» og registrer deg som bruker.
 2. Velg senteret Sportytude SNØ og trykk på «Bli medlem»
 3. Øverst på siden velger du alternativet «Kampanjekode»
 4. Velg medlemskapet og fullfør registreringen.
 5. Du kan når som helst hente ut ditt medlemskort på senteret eller benytte deg av QR koden øverst til høyre på appen.

Dersom det skulle være noen spørsmål som gjelder opprettelse av medlemskap kan vi kontaktes på hello@sportytude.no eller på 91912030.

Flerbrukshall for lag

Lag i Lørenskog IF kan leie flerbrukshallen/fotballbanen til rabaterte priser. Prisen for baneleie igjennom LIF vil være kr 550,- for 1 time eller kr 990,- for 2 timer. Ordinærpris per time er 750,-.

Hvordan bestille?

 1. Registrer deg som Matchi bruker eller bruk en eksisterende konto
 2. Søk etter og velg «Sportytude SNØ»
 3. Here velger du dato og tid for din booking
 4. Velg alternativet «flerbrukshall» og trykk på den grønne boksen, deretter «fortsett»
 5. Trykk «bruk kampanjekoden» og skriv inn følgende kode: laglederLIF
 6. Legg inn betalingskort og trykk bestill

Du har nå booket din bane og er klar for å spille. Du vil få bekreftelse og adgangskode på e-post som du benytter deg av på inngangsdøren vår. Skriv inn koden og trykk # på panelet markert med «matchi».  

Dersom det skulle være noen spørsmål som gjelder opprettelse av medlemskap kan vi kontaktes på hello@sportytude.no eller på 91912030.